JEMAKO "met plezier de lente in"

Ervine | 5 april 2019
Met plezier gaan we de lente in met weer effectieve JEMAKO producten.

Daar is ie weer de LENTE...

heb je er ook zo'n zin in om de bloemetjes weer buiten te zetten, de tuin te bewerken en de buitenboel op te ruimen, anders ik wel.

De lente actie van JEMAKO start vanaf 11 april en dat komt precies zo uit dat we van het zonnetje kunnen gaan genieten.

Met mooie aanbiedingen gaan we van start. Neem je tuinmeubels eens onderhanden met de Outdoorset universeel. Een handige set om je terras grondig van het groen te verlossen. Tuinmeubels van hout- kunststof of ander materiaal, kan je fantastisch van vuil ontdoen met de producten in deze set.

Doe je deze klus vroeg in het voorjaar dan heb je er de hele zomer plezier van en gun je jezelf tussendoor heerlijk rust. Wat is er niet fijner om, als het zacht weer is ontspannen met je een hobby, op je terras of in je tuin te chillen. Als de temperatuur aangenaam is vermaakt iedereen zich eigenlijk wel.

JEMAKO Outdoorset universeel

Schoon droog loopmat!

Wat is het niet fijn met je kinderen te knuffelen,

je hond te verwennen, je kat te observeren of zomaar te genieten. Kom je net van een wandeling terug, poets de vieze vingertjes van je kind schoon met het duizendingendoekje, droog je hond af met de  speciale hondenhanddoek ( deze is alleen rechtstreeks via mijn mail adres te bestellen info@poetsendoejezo.nl met vermelding, hondenhanddoek). Maar laat ze allemaal schoon binnenkomen over de super schoon-droog loopmat.

Vanwege het 20 jarig

bestaan van JEMAKO, komen er dit jaar regelmatig speciale aanbiedingen in de shop. Om niets te missen kijk dan regelmatig hier.

Voordelig in gebruik : de 2 liter can's van reinigingsproducten voor huishouden en auto onderhoud. Doe er je voordeel mee, je grijpt nooit meer mis als je voorraad hebt. En al helemaal als je ze voor een leuke prijs kan aanschaffen. Als voorbeeld deze intensiefreiniger.

Kunststof onderhouden, voor tuinmeubels schermen en nog veel meer.

In dit blog een algemeen schrijven over de vele mogelijkheden die JEMAKO in het pakket heeft. Het komt voor dat je vragen hebt over speciale reinigings klussen waar je geen raad mee weet. Ik weet ook niet alles, maar heb inmiddels zoveel ervaring dat ik wel mag zeggen je meestal wel te kunnen adviseren. Er bestaan geen domme vragen, dus schroom niet en stel je vraag.

"Ga in ieder geval met plezier de Lente in"