Alles wat je moet weten over huidreiniging met microvezel.

Ervine | 20 november 2018
Microvezel is een hoogwaardig product en wordt voor diverse doeleinden geweven. JEMAKO heeft, in eigen laboratorium, zeer zachte speciale vezels ontwikkeld. Deze speciale, uiterst fijn geweven vezels, zijn uitsluitend samengesteld om op een zachte doch effectieve wijze de huid te reinigen. De ontwikkelde superzachte vezels zijn geschikt voor elk huidtype en reinigen tot diep in de poriën.De vezels worden uitsluitend in combinatie met water gebruikt, waardoor milk, speciale reinigingdoekjes of olie overbodig is. De vezels verwijderen overtollig vet en daardoor ook zeer effectief bij de reiniging van een huid met jeugdpuistjes en of acné. Lees verder over de diverse uitvoeringen en gebruiks mogelijkheden.

Make-Up pads. Set van 7 stuks met waszakje verpakt in een kunststof box. Een navulling van 7 losse pads is ook mogelijk.

Deze make-up pads zijn speciaal ontwikkeld voor het op zachte wijze verwijderen van alle soorten oog make-up. Zelfs waterbestendige mascara, verwijder je met deze pads. Ze zijn super- zacht en absorberend. Geschikt voor elk huidtype. De 7 pads zijn bedoeld om elke dag van de week een schone pad te gebruiken, eind van de week in de wasmachine en je kunt er weer een week mee vooruit. Gebruik de pads nooit meerdere dagen zonder ze te wassen. De huid rondom de ogen is gevoelig, wees er dan ook lief voor.

Gebruik: Voor gebruik maak je de pad nat met warm water en knijpt deze uit, vouw dubbel en ga er dan zachtjes mee over de oogleden en wimpers. Beter meerdere keren herhalen, dan in een keer teveel druk zetten. Na gebruik doe je ze in het meegeleverde waszakje, en eind van de week gaan zie in de wasmachine, ze mogen op 95 ˚C gewassen worden, hoewel mijn ervaring met 60 ˚C ook prima is. Laat ze daarna liggend drogen. De pads gaan jarenlang mee, voorkomen het gebruik van reinigings middelen en zijn daardoor ook milieuvriendelijk. Gebruik geen wasverzachter en je mag ze ook niet strijken. Wil je toch tussendoor de pads meerdere keren gebruiken? Neem dan onze krachtige reiniger Spray&Wasch, spray ze daarmee in, laat het wasmiddel kort in werken en spoel ze dan intensief onder stromend water uit. Daarna zijn de pads weer probleemloos te gebruiken. Tip: een vezel droogt de huid wat uit, gebruik dus na de reiniging wat crème om te smeren na gebruik. Ga hier naar de shop.

Gezichtspads 3 stuks in 1 verpakking.

Deze pads zijn in een groter formaat als de make-up pads. Ze zijn wat slapper van structuur en bedoeld voor het diep reinigen van gezicht-en hals poriën. Make-up en dagelijks vuil wordt hierdoor op een zachte en huidvriendelijke manier verwijderd. Deze hele fijne vezels verwijderen ook overtollig vet, daarna voelt de huid droger aan. Wat betekent dat je wel goed moet crème'n naderhand, de huid voelt super schoon aan. Gebruik: maak de vezel nat onder de kraan met warm water, goed uitwringen en daarmee met lichte druk je gezicht en hals reinigen. Mijn ervaring is dat deze vezels veel succes hebben bij de jeugd met jeugdpuistjes en of acné. Juist tijdens deze periode is reiniging zo belangrijk. Ook is het makkelijk om schmink te verwijderen, vooral bij kinderen omdat het zo zacht gaat. De vezels gaan lang mee en zijn voor elke huidtype verdraagzaam. Gebruik de pad éénmalig voor een gezichtsreiniging en doe ze dan in de waszak of was ze gelijk uit met behulp van de reiniger Spray& Wasch. De pads zijn tot 95 ˚C wasbaar in de machine. Verwen jezelf met dit fantastische wellness product! Als cadeau artikel maak je hiermee zeker “vrienden”!

Tijdelijk zijn hier de gezichtspads in de kleuren pink en lemon verkrijgbaar.

Wasdruppel “ het washandje van JEMAKO”

Een unieke vorm met een hoogwaardige werking.

Het “washandje van JEMAKO” heeft de vorm van een grote druppel, met een handig ophang oog. De wasdruppel heeft een beschermende functie voor de huid, door gebruik van de wasdruppel worden poriën aangepakt en reinig je de huid zacht en toch optimaal.

De zachte uitvoering van de wasdruppel voelt aangenaam op de huid, neemt veel vocht op is makkelijk uit te wringen en uitermate geschikt voor dagelijks gebruik.

Handig is de wasdruppel voor de kleintjes om even tussendoor op een zachte manier hun mondje af te poetsen.

De wasdruppel kan tot 95 ˚C gewassen worden en gaat jarenlang mee. Standaard te verkrijgen in naturel en af toe in de actie in de kleur pink of limoen. Kijk daarvoor onder actie bij Poetsendoejezo.nl.

Bodyhandschoen

Of je nu in bad gaat of een sprankelende douche neemt. De body handschoen met 1 zachte en 1 massage kant is een fijn hulpmiddel voor optimale reiniging. Een reinigingskant voor een frisse, gladde huid en een massagekant voor een goede doorbloeding.

Met de Bodyhandschoen

reinig je de huid en zorg je tevens  voor een ontspannende massage. Na gebruik hang je door middel van de praktisch ring aan de bovenkant de Bodyhandschoen op zodat deze kan drogen. De elastische band aan de bovenkant zorgt ervoor dat de handschoen niet van de hand glijdt. Je zult ontzettend blij zijn met dit bijzondere wellness-accessoire voor onder de douche en in bad! Ga hier naar de shop.

Voor moeder en dochter. Als sinterklaas-of kerst cadeau, een leuk geschenk voor moederdag of op een  verjaardag.  Of gewoon zo maar !

Haarturban

Laat je haar op een natuurlijke manier drogen,

lang of kort haar zal er blij mee zijn en dat bijzonder snel en behoedzaam, zonder je haar te beschadigen. De stevige JEMAKO haarturban met z’n hoog absorptievermogen werd speciaal voor dit doel ontwikkeld. Zo kan de föhn tijd tot een minimum worden gereduceerd.

De haarturban heeft een aanzienlijk hoger absorptievermogen dan conventionele katoenen doeken en neemt dankzij het sublieme water absorberend vermogen van de microvezel het vocht bijzonder snel op. Voor glad of gekruld, dun of vol haar - de haarturban is een aanrader voor alle haartypes en is vooral bij het drogen van lang haar een goede hulp. Na het haren wassen de doek gewoon om het natte haar heen slaan - klaar! Het bijzondere van de haarturban is het verstelbare elastiek voor een goed houvast en een optimale pasvorm.

Afmetingen: Circa 25 x 68cm. 100 % microvezel

Voor moeder en dochter.

Als sinterklaas-of kerst cadeau of een leuk geschenk voor moederdag,

maak iemand ermee blij op haar verjaardag bijvoorbeeld, of zo maar! Wist je dat als je dochter van het zwembad komt en de turban om haar hoofdje wikkelt, ze altijd met droog haar thuis komt.

De Haardoek kan bij 60 °C in de machine worden gewassen en is bij verlaagde temperatuur geschikt voor de wasdroger. Geen wasverzachter gebruiken! Het materiaal kan afgeven, daarom bij de eerste twee à drie wasbeurten met textiel in gelijksoortige kleuren wassen. Bontwasmiddel wordt aangeraden. Niet strijken! Wij raden aan de haarturban in de JEMAKO waszak te wassen, om te voorkomen dat deze beschadigd wordt door harde voorwerpen zoals ritssluitingen of ander harde onderdelen van wasgoed. Ga hier naar de shop.