V.I.P klant handleiding

Ervine | 8 mei 2018
Vanaf 8 mei 2018 heeft Poetsendoejezo een verzendlijst gestart in WhatsApp. Met de bedoeling om als vaste klant van Poetsendoejezo van speciale aanbiedingen te kunnen profiteren, ook krijg je als eerste alle nieuwtjes en eventuele actie’s te lezen.

De speciale aanbiedingen worden vanaf die datum elke 14 dagen bekend gegeven. Je kunt hiervan gebruik maken door binnen 5 dagen te reageren, het bewuste bestelnummer te noemen en “ja ik bestel” te schrijven. Wacht hierna op de online factuur, er kan enige tijd tussen zitten, controleer de factuur vooraf aan de betaling via de betaallink. De bestelling is geplaatst, waarbij de afleverdag vermeld wordt.

Tevens krijg je als V.I.P. klant op elke bestelling die je via de verzendlijst is plaatst 10% korting op alle producten uit de shop. Ook weer met vernoeming van alleen het artikelnummer en productnaam. Deze bestellingen kunnen willekeurig geplaatst worden. Er wordt geen product uitleg gegeven tijdens deze orders. Uiteraard kan je op een eerder of later moment gebruik maken van uitvoerige uitleg van de producten als je daar behoeft aan hebt.

Buiten product aanbiedingen kunnen er tussendoor vragen en/of opmerkingen geplaatst worden.

Daar je als reeds JEMAKO gebruiker op de hoogte van de werkwijze, kan het niet zo zijn dat uitleg de vorm van een thuispresentatie aan neemt. Graag kom ik bij je thuis als hier behoefte aan is. Zorg wel dat je een up-to-date catalogus in je bezit hebt, of vraag er een aan bij me. Alle producten worden uitvoerig op onze uitgebreide site uitgelegd. Neem hier eens de tijd voor, de site is erg uitgebreid.

Wat moet je doen : Schrijf een WhatsApp naar +31638512449 en meld je aan met je volledige gegevens. Wacht op het bericht dat je toegevoegd bent op de verzendlijst.

Welkom als V.I.P.

Met hartelijke groet, Ervine van der Kallen.