Over Poetsendoejezo.nl

Facebook
Zelfstandig JEMAKO distributiepartner
Ervine van der Kallen

Mijn verhaal

Mijn werk bestaat nu grotendeels uit het opleiden en begeleiden van kandidaten en medewerker(st)ers die actief zijn in het adviseren c.q. demonstreren van de JEMAKO producten. Hierdoor is het netwerk de laatste jaren aanzienlijk toegenomen. Het zijn immers niet uitsluitend de particulieren die keer op keer aangenaam verrast zijn over de producten. Vooral ook het midden- en kleinbedrijf toont in toenemende mate grote belangstelling.

Bijvoorbeeld de "wonder" stofhandschoen voor juweliers en opticiëns. De droog- loopmatten voor de huisarts praktijk en advocatenkantoren. De glas-en ramen sets voor de kleding- en cosmetica winkels. Om nog maar te zwijgen over de keukencentra die onze producten o.a. aanbevelen voor RVS apparatuur, de meubelzaken een begeleidend schrijven meegeven voor onderhoud van duurzame meubels. ect. ect.

Dit nu, is voor mij vanaf het begin al de aanleiding geweest om me aan te sluiten bij JEMAKO. En ...ondanks ik niet meer bij de jonkies behoor, ben ik nog steeds dagelijks op pad om met plezier mijn passie na te volgen. De reactie van mijn klanten zijn altijd positief. Laatst zei de eigenaar van een kledingzaak, die overigens al jaren klant is. " daar heb je Ervien, die maakt alles clean". Leuk toch !

Versnelde opleiding JEMAKO

Ik ben een bezig bijtje en graag onder de mensen, voorheen deed ik de administratie van mijn man, dus dat kon hij voortaan zelf doen en ben ik me gaan specialiseren in de schoonmaak materie en de versnelde opleiding bij JEMAKO gaan volgen. Dit duurde 3 maanden en daarna ben ik mijn eigen bedrijf gestart Poetsendoejezo. Eerst vanuit mijn woonplaats Kleve, Duitsland. Na 3 jaar heb ik mijn bedrijf gevestigd in Nijmegen. Ik door het heel Nederland en België met mijn opgebouwde partners.

Waarom JEMAKO?

Mijn motivatie om in 2007 met JEMAKO te starten was na nadat ik tijdens een herniaperiode een poetshulp nodig had.

Ik trof een vrouw die met een verbazende snelheid door mijn huis raasde, waarna in redelijk korte tijd alles blonk en het super schoon was, zelfs de keuken glom! Bij navraag gebruikte zij de JEMAKO producten. Daar ik net over de grens in Duitsland woon en de JEMAKO producten daar al zeer bekend waren, drong het pas later tot me door dat ik met dit product best wel eens op de Nederlandse markt succes zou kunnen hebben, wie wil er nu niet poetsen in de helft van de tijd?

Nog even dit

Onze Algemene- en leveringsvoorwaarden zijn vermeld in de shop.

Zelfstandige distributeurs

JEMAKO werkt met zelfstandige distributeurs, dat wil zeggen dat je volledige ondersteuning vanuit JEMAKO hebt, maar je zelf als bedrijf ingeschreven bent bij de K.v.K.

Advies geven

Je taak is advies geven bij de aanschaf en  gebruik van de JEMAKO producten:

  • hoe kun je ermee werken
  • wat zijn hiervan de voordelen

Met JEMAKO adviseer je geen producten die niet doen wat ze beloven.

Het werk levert hele fijne contacten op, Je hebt een goede klantenbinding en geniet het vertrouwen van je klanten. Mijn overtuiging " het is een genot om met deze producten te poetsen".

Wat wel belangrijk is dat ik aan nieuwe gebruikers eerst de werkwijze wil uitleggen omdat je anders niet kunt weten hoe de producten het beste ingezet kunnen worden. Dit gebeurt tijdens een persoonlijk bezoek of via thuispresentaties met een gratis demonstratie voor meerdere personen. Wil je persoonlijke uitleg neem contact met met op door mail te sturen naar ervine@poetsendoejezo.nl

Middenstand

De JEMAKO-producten zijn ook zeer gewild bij de kleine middenstand. Zij kunnen het poetswerk door onze producten zelf aan, onze adviezen zijn dan ook zeer welkom.

Door de jaren heen heb ik via mijn site www.poetsendoejezo.nl veel over de producten laten zien, deze site is inmiddels flink uitgebreid en aangepast en door gelinkt naar de uitgebreide webshop.

Lees meer