Auto schoonmaken

Start nu je autoverzorgingsprogramma

JEMAKO tovert zelfs een oude bak om in een glanzende bolide. Autowassen is zelden zo leuk geweest! Zoals Duitse auto’s hun staat van dienst hebben, zo heeft JEMAKO zich ook inmiddels bewezen. De poetsmiddelen van hun autolijn staan bekend om de hoge betrouwbaarheid en worden allen in eigen beheer ontwikkeld en samengesteld.

Autowassen

Hoe zuinig ben jij op je auto? Onderhoud maakt wel degelijk wat uit. Bescherm je lak tegen agressief vuil en in de winter tegen zout en andere weersinvloeden. Door regelmatig je autolak te reinigingen met een hoogwaardige shampoo is geen overbodige luxe. JEMAKO heeft een zachte shampoo die aangenaam ruikt en waarmee het een plezier is om deze te gebruiken. Neem de reinigingshandschoen of de reinigingsspons, beide absorberen veel water en halen zelfs door de wat langere vezels, vuil uit richels en ongelijke onderdelen van je voertuig. Overigens is deze shampoo ook heel geschikt voor motoren en rijwielen.

Kijk verder op deze pagina voor speciale samengestelde sets.

Autopoets: je auto als nieuw met JEMAKO

Heb je schoon genoeg van die bloesem resten, stof of watervlekken op je auto - maar lukt het je niet om deze daadwerkelijk te verwijderen? Is zelfs de wasstraat niet afdoende? De JEMAKO Speed-Polish-set zorgt voor een glanzende autolak en maakt je auto als nieuw. Bewerk na het wassen met de meegeleverde zachte doek en de speedpolisch je lak, je hebt er geen kracht voor nodig. Het resultaat is verbluffend. Doe dit regelmatig het is een makkelijk en snel werkje.

Autobekleding reinigen

Een schoon auto-interieur upgrade je beleving en vergroot je rijplezier. Zoals de auto een heilige koe is voor de man, zo zijn leeronderhoud en interieuronderhoud JEMAKO’s stokpaardjes - en dat geldt dus ook voor het reinigen van autobekleding. De JEMAKO Interieurset verwijdert ieder vlekje krachtig en doelgericht en geeft je bekleding een frisse geur. Daarbij is het zo snel gedaan. De zeer zachte vezel ligt prettig in de hand en is een klusje wat je snel even tussendoor ook kunt doen.

Autoruiten schoonmaken

Veiligheid voor alles en daarbij speelt een heldere autoruit een cruciale rol. Houd je blik op de weg en zorg dat de autoramen schoon blijven met de JEMAKO Raamdoeken. Ben je onderweg neem dan een fles glasreiniger met een droge profidoek en reinig daarmee zonder water perfect je autoruiten. Lees meer over de voordelen van ramen lappen met JEMAKO.