Auto schoonmaken

Auto wassen

JEMAKO tovert zelfs een oude bak om in een glanzende bolide. Autowassen is zelden zo leuk geweest! Zoals Duitse auto’s hun staat van dienst hebben, zo heeft JEMAKO de zijne. De poetsmiddelen van hun autolijn staan bekend om de hoge betrouwbaarheid en worden allen in eigen beheer geproduceerd en geleverd.

Autopoets: je auto als nieuw met JEMAKO

Heb je schoon genoeg van die bloesemresten, stof of watervlekken op je auto - maar is dat niet genoeg om deze daadwerkelijk te verwijderen? Is zelfs de wasstraat niet afdoende? De JEMAKO Speed-Polish-set zorgt voor een glanzende autolak en maakt je auto als nieuw. De autoshampoo garandeert honderd procent tevredenheid

Autobekleding reinigen

Een schoon auto-interieur upgrade je beleving en vergroot je rijplezier. Zoals de auto een heilige koe is voor de man, zo zijn leeronderhoud en interieuronderhoud JEMAKO’s stokpaardjes - en dat geldt dus ook voor het reinigen van autobekleding. De JEMAKO Interieurset verwijdert ieder vlekje krachtig en doelgericht en geeft je bekleding een frisse geur.

Autoruiten schoonmaken

Veiligheid voor alles en daarbij speelt een heldere autoruit een cruciale rol. Houd je blik op de weg en zorg dat de autoramen schoon blijven met de JEMAKO Raamdoeken. Lees meer over de voordelen van ramen lappen met JEMAKO.