Badkamer schoonmaken

JEMAKO Badkamerset

Die prachtige badkamer heeft veel geld gekost, maar hoe zorg je dat het mooi blijft - zonder dat het te veel tijd kost? Het verwijderen van kalkaanslag, het schoonmaken van de voegen tussen de tegels en het reinigen van de douchecabine zijn een hels karwei. Maar niet met JEMAKO! Onze hoogwaardige, milieuvriendelijke producten tasten, in tegenstelling tot veel andere schoonmaakmiddelen, materiaal en sanitair niet aan. Met de JEMAKO Badkamerset blijft je badkamer als nieuw.

Kalk verwijderen

Kalkaanslag in de douchecabine, tussen de badkamertegels en op het sanitair: ontkalken is met JEMAKO in een handomdraai gebeurd. Waar het meeste schoonmaakmiddel kalk agressief te lijf gaat en direct het roestvrijstaal aanvreet, verwijdert JEMAKO kalk op effectieve wijze maar met behoud van je materiaal. KalkEx laat uw wasbak, bad en douche glanzen als nooit tevoren. De kalkex is onschadelijk in het afvalwater.

Voegen schoonmaken

Vieze voegen in de badkamer reinigen en badkamertegels weer glanzend schoon? De Badset Daily Plus maakt moeilijke klusjes makkelijk en is er speciaal voor schone voegen, frisse tegels en een schitterende badkamervloer.

Meer schoonmaaktips voor de badkamer:

  • Bekijk onze oplossing voor het schoonmaken van moeilijk bereikbare plekjes, zoals afvoeren en overlopen;
  • Lees meer over onze oplossing voor streeploze ramen - ideaal voor je spiegels en glazen douchewand;
  • Of nodig Poetsen doe je zo uit voor gratis advies op maat.