Badkamer schoonmaken

JEMAKO badkamer onderhoud

Die prachtige badkamer heeft veel geld gekost, maar hoe zorg je dat het mooi blijft - zonder dat het te veel tijd kost? Het verwijderen van kalkaanslag, het schoonmaken van de voegen tussen de tegels en het reinigen van de douchecabine zijn vaak een hels karwei.

Maar niet met JEMAKO! Onze hoogwaardige, milieuvriendelijke producten tasten, in tegenstelling tot veel andere schoonmaakmiddelen, materiaal en sanitair niet aan. De vloeistoffen die volledig afbreekbaar zijn, kunnen dus ook voor afvoeren in speciale tanks afgevoerd worden.

Hoe wil je dat je badkamer eruit ziet?

Schoon en verzorgd, ook al heb je een gevoelige hoogglans badkamer! Ook hier heeft JEMAKO zachte reinigingsproducten voor. Onze slim samengestelde product-sets zijn aanraders voor degene die alles perfect op elkaar afgestemde vezels en reinigers willen gebruiken.Uiteraard zijn alle producten ook los te bestellen.

Een tip geef ik je hierbij... regelmatig zijn de reinigers in 2-5 liter cans te bestellen, dit is duidelijk voordeliger. Kijk af en toe is bij de actie aanbiedingen.

Kalk verwijderen

Kalkaanslag in de douchecabine, tussen de badkamertegels en op het sanitair: ontkalken is met JEMAKO in een handomdraai gebeurd. Waar het meeste schoonmaakmiddel kalk agressief te lijf gaat en direct het roestvrijstaal aanvreet, verwijdert JEMAKO kalk op effectieve wijze maar met behoud van je materiaal. KalkEx laat uw wasbak, bad en douche glanzen als nooit tevoren. De kalkex is afbreekbaar in het afvalwater en mag ook gebruikt worden in speciale afvoertanks.

Voegen schoonmaken

Voegen schoonmaken, ook zo'n lekker klusje. Neem hiervoor de krachtige groene reinigings handschoen of de groene duodoek. Eventueel i.c.m. met de sanitair-reiniger waarvan ook een deel kalkEx in verwerkt is. Omdat de vezels van deze producten stevig zijn en ook diepere voegen aanpakt bereik je een prima resultaat.

De tegels pak je op dezelfde manier aan om ze weer glanzend schoon krijgen. De keuze uit deze sets, maakt moeilijke klusjes makkelijker te bewerken.  Voor de tegelvloer is de groene kort-polige vezel zeer geschikt en met de handige wisser snel gepiept. Ga eens naar onderdeel vloeren, voor meer uitleg hierover.

Lastig bereikbare plekjes, zoals achter de verwarming, afvoeren en moeilijke hoekjes in de douche, zijn voortaan fluitend te bereiken met de uitgedachte cleansticks.

Meer schoonmaaktips voor de badkamer:

  • Bekijk onze oplossing voor het schoonmaken van specials, zoals de wc-pot ;
  • Lees meer over onze oplossing voor streeploze ramen - ideaal voor je spiegels en glazen douchewand;
  • Of nodig Poetsendoejezo uit voor gratis advies op maat. Boek dan een thuispresentatie.