Interieur reinigen

Interieur afstoffen

Afstoffen wordt een feest, zodra Poetsen doe je zo is geweest. Laat het natje en het droogje maar staan, want meer dan de JEMAKO Woonset Stof heb je niet nodig. De hoogwaardige microvezels in de duodoek of gele handschoen grijpen al het stof en nemen het mee. In tegenstelling tot de oude werkwijze - met natte doek afnemen en droge doek drogen - schuif je het stof op deze manier niet van de ene naar de andere kant van de kamer. Is de doek verzadigd? Even buiten de deur uit kloppen en je kunt weer doorgaan met afstoffen, is de doek/handschoen erg vuil geworden, dan gaat ie pas in de wasmachine.

Stoffen bank en meubilair schoonmaken

Ook op je stoffen bank, stoelen en overig meubilair pakt de Woonset Stof ieder stofje aan. Voor overige reiniging en onderhoud biedt de Woonset Bekleding uitkomst. De groene handschoen haalt vlekken uit de oppervlakte en geeft je meubilair een frisse uitstraling.

Leeronderhoud

Maak je leren meubilair goed schoon, voor je er onderhoudsspray op spuit. Of combineer de reiniging met onderhoud en gebruik de JEMAKO Woonset Leer. Zo word je leer niet alleen grondig gereinigd, maar ook gevoed; waardoor je meubels langer meegaan.

Meer poetstips voor de woon- en slaapkamer:

  • Kunststof onderhoud: houd kozijnen en ander kunststof mooi en op kleur met de Kunststof Onderhoud Set. Deze set is ook zeer geschikt om je exterieur en kunststof tuinmeubelen te onderhouden en reinigen.
  • Vlekken verwijderen uit vloerbedekking, trapkleding of stoffen meubels: maak deze schoon met de groene vezel (handschoen of duopad ) in combinatie met de galzeep of spray & wash. Bijna 100% gegarandeerd dat je deze schoon krijgt, niet te nat maken en daarna nadrogen met de droogdoek. Vragen? Neem contact op voor advies of een thuisdemonstratie.