Interieur reinigen

Afstoffen van alles wat maar af te stoffen is

Afstoffen wordt een feest, zodra Poetsendoejezo is geweest. Laat het natje en het droogje maar staan, want meer dan de JEMAKO Woonset Stof heb je niet nodig. De hoogwaardige microvezels van de duovezel trekken het stof aan zodra je ermee in aanraking komt en houden het stof ook vast. Pas als je de vezel uitklopt of uit wast laat het vuil los. De duovezel is een een dikke vezel die makkelijk in de hand ligt. Hetzelfde bereik je met de vezel in de vorm van een handschoen. Deze is speciaal bedoeld voor personen die geen kracht in de handen hebben of als je je nagels of vingertoppen wilt beschermen.

In tegenstelling tot de oude werkwijze - met natte doek afnemen en droge doek drogen - schuif je het stof op deze manier niet van de ene naar de andere kant van de kamer. De duovezel of handschoen is pas verzadigd als deze echt vuil is, pas dan doe je deze pas in de wasmachine. Het is dus zeker niet nodig na elke afstof beurt de vezel te wassen.

Ik bedoel met afstoffen van alles wat maar af te stoffen is.... uiteraard meubels, maar ook lampen, glazen beeldjes, ongelijke oppervlakken zoals richels want daar komt de vezel ook omdat deze hoge polen heeft en daardoor dieper gelegen objecten bereikt.

Stoffen bank en meubilair schoonmaken

Ook voor je stoffen bank, stoelen en overig meubilair pakt de woonset bekleding stof en vuil aan, ontdoe je bekleding van haren en pluizen met de blauwe duopad en fris je bekleding op met het kussen actief schuim.

Leeronderhoud voor meubel leer

Reinig je leren meubilair met het leer actiefschuim voordat je er leeronderhoud op wrijft. De reden hiervoor is, dat je anders het oude vuil laat zitten. Zo werkt het niet en krijg je later vlekken of ongelijke oppervlakken. Je vindt hier de complete set in de woonset leer.

Leeronderhoud voor tassen en schoenen, laarzen, leren jassen enz.

Om regelmatig je leren kleding en schoeisel te onderhouden, kan je geen beter product gebruiken als de leerbalsem van JEMAKO.

Een top product die het leer reinigt, soepel houdt en beschermt tegen alle weer invloeden.

De balsem maakt het leer zacht en is makkelijk op te brengen. Adviseren kan ik daarvoor de gele duopad, hiermee breng je de leerbalsem perfect op je de ondergrond aan.

TV, beeldschermen en hoogglans

Voor deze gevoelige oppervlakken moet je erg voorzichtig zijn met microvezel. Deze kunnen krasjes veroorzaken op zachte ondergrond. Daarvoor is er dan ook een speciaal product ontwikkeld om deze gevoelige delen mee te reinigen. De dustar-cleaner set is zo samengesteld uit een zeer speciale zachte doek waarmee je met de vloeistof van de cleaner perfect gevoelige oppervlakken heel zacht maar effectief reinigt. Hoogglans kasten in de woonkamer en keuken zijn daar ook een voorbeeld van. Ga hier zorgvuldig mee om.

Meer poetstips voor de woon- en slaapkamer:

  • Kunststof onderhoud: houd kozijnen en ander kunststof mooi en op kleur met de Kunststof Onderhoud Set. Deze set is ook zeer geschikt om je exterieur en kunststof tuinmeubelen te onderhouden.
  • Vlekken verwijderen uit vloerbedekking, trapkleding of stoffen meubels: maak deze schoon met de groene vezel (handschoen of duopad ) in combinatie met de galzeep of spray & wash. Vrijwel gegarandeerd dat je deze schoon krijgt, de oppervlakte iets vochtig maken en daarna nadrogen met de droogdoek.
  • Hoge ruimtes. Veel ongelukken gebeuren met hoge ruimtes te reinigen, je gaat op een trapje staan en tuimelt ervan af.Bijvoorbeeld bij  spinnenwebben verwijderen. Kijk eens naar deze cleanstick, je kunt deze zelfs verlengen met een steel, zo voorkom je veel ergernis. Een handig ding om te hebben. Ook voor de buitenboel een praktische oplossing.