Ramen schoonmaken

Streeploos ramen zemen

Streeploze ramen, wie wil dat nu niet? Het is de meestvoorkomende vraag op onze schoonmaakparty’s en ergernis nummer één: zijn de ruiten eindelijk gelapt, zien ze er nog uit met veel strepen, vooral als je zon erop schijnt. Een doorn in het oog!

Hoe kun je ramen zemen zonder strepen?

Het geheim van streeploze ramen is schoon glas. Ramen wassen met een emmer water en een plons schoonmaakmiddel zet geen zoden aan de dijk, omdat je het schoonmaakmiddel op het glas smeert veroorzaakt dit strepen. Maar glas kan alleen helder zijn, als het schoon is.

De oplossing? JEMAKO Raamdoeken!

Hoe leuk/fijn is het om met één hand en de telefoon aan je oor en met de andere hand je ramen streeploos te lappen? Het probleem van vuile en met strepen uitziende ramen verdwijnt als sneeuw voor de zon met een emmer schoon water en JEMAKO Raamdoeken. Als je de raamset handschoen neemt pak je ook nog eens de kozijnen in een keer mee. Deze hoogwaardige kwaliteit vezel in combinatie met de doeken neemt al het vuil op en maakt het glas glanzend - en vooral streeploos - schoon en droog.

Praktische tips voor ramen lappen zonder strepen:

  • Kies voor de JEMAKO Handschoenset, als je gelijk de kozijnen en de vensterbanken mee wilt schoon maken. Je hebt dan in je pakket 1 handschoen, 1 reinigingsdoek en 1 droogdoek. Met de handschoen kan je namelijk ook niet gladde oppervlakken reinigen, zoals bv. voegen in je badkamer, extra vuile oppervlakken, tuinmeubelen enz enz
  • Wil je grote ramen streeploos schoon krijgen? Kies voor de raamwisser en raamtrekker om op grote hoogte je ramen te lappen zonder een trap te gebruiken. Wel zo veilig!

Meer tips voor ramen wassen zonder strepen? Poetsen doe je zo komt graag bij je langs voor een gratis thuisdemonstratie. Want je kunt JEMAKO-doeken online bestellen, maar wij leggen je ook graag uit hoe het werkt - zodat je met plezier aan de slag kunt.

Recensie

Geweldige doeken en oplossing! En dat terwijl ik vorig jaar te horen kreeg dat ik weinig meer zou kunnen met mijn rechterhand vanwege een operatie. Kan mijn werk in de thuiszorg nu gewoon weer uitvoeren!! Super!
- Yvonne