Tijdelijke aanbiedingen

JEMAKO bestaat dit jaar 20 jaar!

Gedurende dit jubileum jaar worden er buiten de actie periode regelmatig speciale aanbiedingen aangeboden. Ook wij als Poetsendoejezo zo worden daarmee verrast, dus houd de shop goed in de gaten om hiervan te kunnen profiteren.

================================================================================================================

onderstaande producten zijn een greep uit de hele actie periode geldig tot 9 juli 2019

================================================================================================================

NIEUW PRODUCT: PROFIDOEK PLUS. Per 2 stuks van 40 x 45 cm. in de kleur pink of taupe..

De nieuw Profidoek plus is een professional voor schoonmaak resultaten in alle ruimtes van je huis.  De nieuwe vezelstructuur van deze doek neemt extreem vuil en vet op, in de meest uiteenlopende werkzaamheden. De vezel is soepel in gebruik en daardoor makkelijk uit te wringen en droogt na gebruik opmerkelijk snel. De vezeldoek heeft een lange levensduur met vol reinigingsvermogen. Reinigingsmiddelen zijn in veel gevallen overbodig doordat de doek in combinatie met alleen water optimale resultaten geeft. Goed voor milieu en portemonnee!

Degene die in deze kleur al een droogdoek hebben, kunnen nu de optimale set in dezelfde kleur samenstellen.

Wasmiddel voor synthetische stoffen. 5 liter can! Nu in deze actie geen € 44,90.

Nu in grootverpakking dat maakt veel in prijs uit als je bedenkt dat 750 ml. € 9,90 kost. Dan bespaar je ongeveer € 20.

Dit speciale wasmiddel zorgt ervoor dat sport- en vrijetijdskleding geen nare geurtjes meer achterlaat. Ook voor de speciale microvezels is dit wasmiddel zeer geschikt. Goede resultaten heb ik zelf ervaren bij het wassen van beddengoed, het laat een heerlijke zachte geur achter.

Profiteer van deze prijs. Mijn tip in deze is, sla een voorraad in, je grijpt nooit meer mis.

KALKEX PLUS. Grijp nu je kans van € 12,40 voor € 8,40.

Lost kalkaanslag snel en betrouwbaar op. Makkelijk en veilig te gebruiken.

Tip: maak je microvezel doeken weer als nieuw door ze onder water te leggen in een emmer, voeg daar een flinke scheut Kalkex Plus aan toe en laat ze een uurtje onder water staan. Even doorroeren en wassen in de machine. Ze zijn weer als nieuw en ze nemen veel meer water op. Ook al denk je dat je zacht water hebt, er blijft altijd een kalklaagje achter.

Gebruik de kalkex plus ook voor het ontkalken van je koffieapparaten, het is zuinig in gebruik en her werkt zoveel beter als de speciale reinigers, die behoorlijk aan de prijs zijn. Ook je waterkoker: doe als volgt, zet er een laag koud water in doe daar een scheut kalkex plus bij en laat deze een half uurtje staan, niet warm maken, uitspoelen en het resultaat is verbluffend.

BEKIJK HIER DE COMPLETE ACTIE. Wil je advies bij de aanschaf, stuur me een mail, ik help je graag.

Lees ook mijn blog over de lopende actie!

NIEUW PRODUCT....

Als JEMAKO een nieuw product ontwikkeld ga er dan maar vanuit dat er veel testen aan vooraf zijn gegaan. Als marktleider in direct verkoop heeft JEMAKO een stand hoog te houden. Ze kunnen zich geen fouten permitteren. Waar ik wel duidelijk op wil wijzen, is je te houden aan de aanbeveling waar het product voor bedoeld is. Een voorbeeld: is een product bedoeld voor vloeronderhoud, ga hiermee dan niet de tegels in de badkamer daarmee reinigen. Gebruik een product uitsluitend waarvoor het ontwikkeld is. Zonder af te doen aan de markt leider in raamdoeken "JEMAKO", is deze firma inmiddels zo succesvol met haar omvangrijke assortiment reiniging-en onderhoud producten voor zowel de huishoudelijke- als zakelijke markt.

POETSENDOEJEZO

is ruim 12 jaar een zeer ervaren en trotse partner van JEMAKO.

6 goede redenen waarom je voor JEMAKO gaat kiezen!

individuele adviezen bij je thuis

tijdbesparende reiniging

overtuigend schoon

beste kwaliteit "made in Germany"

innovatieve producten

bewuste duurzaamheid