Tijdelijke aanbiedingen

Tijdelijke aanbiedingen van JEMAKO

worden overwegend per seizoen aangeboden. We worden dan verrast met een actieperiode. Tijdens deze actieperiode worden er speciale sets samengesteld, die uitsluitend tijdens deze actie voor een korte tijd verkrijgbaar zijn. Deze sets zijn aantrekkelijk geprijsd en ook vaak in combinatie met een gratis artikel.

================================================================================================================

onderstaande producten zijn een greep uit de hele actie periode geldig tot 8 januari 2019

================================================================================================================

VOETMAT.

De bijzonder hoge en vuil-en waterabsorptie van de nieuw samengestelde premium-microvezel zal je versteld doen staan. Daarbij is de Voetmat bijzonder vlak en slipvast en past hij onder vrijwel elke deur. Verzeker je van een must have van JEMAKO!

VACHTPROFI.

Het maakt niet uit of het na een wandeling of een bad is. Deze Vachtprofi van bijzonder absorberende  microvezel droogt vacht, pootjes & co.  van je vriendje in recordtijd. Voor alle andere aanbiedingen klik hier.

DROOGDOEK 2 Pack.

De geliefde droogdoeken naast Taupe en Pink nu ook tijdelijk in de kleur "Lila". Kijk hier wat er nog meer in deze actie verkrijgbaar is.

Als kers op de taart. Speciale uitgave!

JEMAKO verrast ons regelmatig met wel zeer speciale samenstellingen. Deze worden bekend gemaakt in een speciale uitgave op de site en zijn slechts tijdens een wel heel korte periode te verkrijgen. Kijk daarom regelmatig onder special. Nieuwschierig kijk hier!

Nieuw product..

Als JEMAKO een nieuw product ontwikkeld ga er dan maar vanuit dat er veel testen aan vooraf zijn gegaan. Als marktleider in direct verkoop heeft JEMAKO een stand hoog te houden. Ze kunnen zich geen fouten permitteren. Waar ik wel duidelijk op wil wijzen, is je te houden aan de aanbeveling waar het product voor bedoeld is. Een voorbeeld: is een product bedoeld voor vloeronderhoud, ga hiermee dan niet de tegels in de badkamer daarmee reinigen. Gebruik een product uitsluitend waarvoor het ontwikkeld is. Zonder af te doen aan de markt leider in raamdoeken "JEMAKO", is deze firma inmiddels zo succesvol met haar omvangrijke assortiment reiniging-en onderhoud producten voor zowel de huishoudelijke- als zakelijke markt.

POETSENDOEJEZO

is ruim 11 jaar een zeer ervaren en trotse partner van JEMAKO.

6 goede redenen waarom je voor JEMAKO gaat kiezen!

individuele adviezen bij je thuis

tijdbesparende reiniging

overtuigend schoon

beste kwaliteit "made in Germany"

innovatieve producten

bewuste duurzaamheid