Tijdelijke aanbiedingen

Tijdelijke aanbiedingen van JEMAKO

worden overwegend per seizoen aangeboden. We worden dan verrast met een actieperiode. Tijdens deze actieperiode worden er speciale sets samengesteld, die uitsluitend tijdens deze actie voor een korte tijd verkrijgbaar zijn. Deze sets zijn aantrekkelijk geprijsd en ook vaak in combinatie met een gratis artikel.

================================================================================================================

onderstaande producten zijn een greep uit de hele actie periode geldig tot 9 april 2019

================================================================================================================

RAAMSET PROFI. Per set spaar je in deze actie een kleine € 10 uit op de aanschaf.

Deze set is verkrijgbaar in de breedte van 25 cm of 35 cm. De zeer sterke groene vezel is onverslijtbaar. De wisser is voor alle grote oppervlakken in te zetten. Niet allen ramen maar ook deuren, tegelwanden, muren. De afneembare groene vezel bestaat uit korte vezels waardoor je ook ongelijke oppervlakken goed bereikt. Voor gebruik maak je de vezel nat in de emmer of onder de kraan, knijp of druk deze zo uit dat er geen water meer afdruipt en reinig hiermee de oppervlakken. Alleen bij sterk vervuilde ondergrond gebruik je een powerreiniger, maar in principe doet de vezel alleen met water uitstekend zijn werk. Bewerk vliegenpoep of insecten resten met de wisser en laat het water kort inwerken, ga daarna nogmaals met de wisser over de ster vervuilde oppervlakte en verwijder zonder moeite het vuil.

Met de trekker ga je daarna zonder druk te zetten over te drogen oppervlakte en klaar. Het rubber is te vervangen als deze versleten is. Ook is de trekker te verstellen in de hoek die je nodig zou kunnen hebben.

Je kunt zowel de wisser als de trekker verlengen met een aluminium telescoop steel, deze is in 2 maten te verkrijgbaar.

MACHINEREINIGERSET. Nu in deze actie geen € 29,20, maar € 19,90.

Om je te herinneren aan het regelmatige onderhoud van je vaatwasser en wasmachine, deze intensieve reiniger is voor beide machines te gebruiken. Ontkalkt, reinigt en ruikt verfrissend lekker. Ook je rubbers kan je hiermee behandelen. Daarom wordt er in deze set 2 kleine profidoeken meegeleverd. Deze zijn uiteraard niet alleen hiervoor te gebruiken.

DUODOEK KLEIN. PER 3 STUKS. NIEUWE FORMAAT ! € 19,90.

In de grote vorm is deze doek al in het assortiment. Veel vraag was er naar een wat kleiner model, welnu daar heeft JEMAKO naar geluisterd! De verkleinde vorm van deze sterke reinigende vezel, ligt fijn in de hand is goed te hanteren in de keuken en eigenlijk op alle plaatsen in huis waar je nat ( wel goed uitwringen ) mee wilt reinigen. De vezel is zoals de groene handschoen een hulp bij elke klus, vooral waar hardnekkig vuil is ontstaan. Denk hierbij ook aan de buitenboel, zoals tuinmeubelen.

BEKIJK HIER DE COMPLETE ACTIE. Wil je advies bij de aanschaf, stuur me een mail.

NIEUW PRODUCT....

Als JEMAKO een nieuw product ontwikkeld ga er dan maar vanuit dat er veel testen aan vooraf zijn gegaan. Als marktleider in direct verkoop heeft JEMAKO een stand hoog te houden. Ze kunnen zich geen fouten permitteren. Waar ik wel duidelijk op wil wijzen, is je te houden aan de aanbeveling waar het product voor bedoeld is. Een voorbeeld: is een product bedoeld voor vloeronderhoud, ga hiermee dan niet de tegels in de badkamer daarmee reinigen. Gebruik een product uitsluitend waarvoor het ontwikkeld is. Zonder af te doen aan de markt leider in raamdoeken "JEMAKO", is deze firma inmiddels zo succesvol met haar omvangrijke assortiment reiniging-en onderhoud producten voor zowel de huishoudelijke- als zakelijke markt.

POETSENDOEJEZO

is ruim 12 jaar een zeer ervaren en trotse partner van JEMAKO.

6 goede redenen waarom je voor JEMAKO gaat kiezen!

individuele adviezen bij je thuis

tijdbesparende reiniging

overtuigend schoon

beste kwaliteit "made in Germany"

innovatieve producten

bewuste duurzaamheid